پروتز ثابت ایمپلنت

ایمپلنت بهترین جایگزین دندان از دست رفته

این مدل پروتز دندان به عنوان روکش نیز شناخته می‌شود. پروتز ایمپلنت ثابت به‌ صورت دائمی درون دهان شخص نصب می‌گردد. شباهت بسیاری میان پروتز ایمپلنت ثابت و دندان طبیعی شخص دیده می‌شود. از این‌رو، شما قادر به تشخیص طبیعی بودن یا نبودن دندان‌های او نخواهید شد. ظاهر خوب و طبیعی ایمپلنت دندان سبب شده که این شیوه درمانی بسیار مورد استقبال قرار بگیرد. پروتز ثابت خود نیز چند مدل دارد. شخص ابتدا باید به دندانپزشک مراجعه کرده و دندانپزشک براساس نوع مشکل فرد، مناسب‌ترین آن را برای وی انتخاب کند.

درمان ثابت ایمپلنت تک دندانی

در بعضی از مواقع ایمپلنت دندان به شکل تک واحدی مورد استفاده قرار می‌گیرد. هرگاه فرد یکی از دندان‌های خود را از دست داده باشد، می‌تواند با جایگذاری ایمپلنت از عارضه‌های نبودن دندان در فک خود جلوگیری کند. در این شرایط پایه ایمپلنت در استخوان فک کاشته شده و پس از طی کردن مدت زمان بهبودی محل کاشت، پروتز ایمپلنت روی آن قرار می‌گیرید. ایمپلنت تک دندانی، دندان‌های دیگر را تحت تاثیر قرار نمی‌دهد و یکپارچگی ساختاری دندان‌ها به خطر نمی‌افتد. این روش به صورت کاملاً ثابت بوده و ایمپلنت شما تکان نخواهد خورد.

درمان ثابت ایمپلنت بیماران Partial Edentulous

بعضی از افراد بیش از یک دندان خود را از دست داده‌اند. در این شرایط این‌که شخص به چند ایمپلنت نیاز دارد، با پیچیدگی‌هایی روبه‌رو است و باید ارزیابی‌های دقیقی انجام گیرند. برای این دسته از افراد نصب ایمپلنت دندان در فاصله‌های متفاوتی انجام می‌گیرد. در مرحله بعد قرار دهی پایه های ایمپلنت صورت گرفته و این روکش‌ها در قسمت مشخص شده نصب می‌شوند. بسته به شرایط بیمار تعداد آن‌ها متغیر است که این امر را متخصص ایمپلنت تشخیص خواهد داد.

درمان ثابت ایمپلنت بیماران بی دندان کامل

در بعضی از اشخاص شاهد از دست رفتن همه دندان‌ها در یک یا هر دو فک هستیم. هنگامی که تعداد ایمپلنت‌ها افزایش می‌یابند، این‌که ایمپلنت‌ها به چه صورت در بخش‌های متفاوت فک قرار بگیرند، بیش از پیش اهمیت پیدا می‌کند. ایمپلنت‌ها باید در زاویه درستی قرار بگیرند. بیماری‌های دندانی می‌توانند به شدت زندگی روزمره فرد را تحت تاثیر قرار دهند، به خصوص در مواردی که بیمار بیش از یک یا دو دندان را از دست داده است. در این موارد، ایمپلنت‌های دندانی می‌توانند به عنوان یک جایگزینی مناسب برای دندان‌های اصلی استفاده شوند. برخلاف پروتزهای سنتی، ایمپلنت‌های دندانی درون استخوانی هستند و به عنوان ریشه دندان پایداری بیشتری را ارائه می‌دهند.

در بیماران با بی دندانی کامل، درمان ثابت ایمپلنت یک راه حل بسیار موثر برای بازگشت به یک لبخند زیبا و بهبود کیفیت زندگی است. در این روش، چندین ایمپلنت دندانی درون استخوان فک قرار گرفته و بر روی آنها پروتز ایمپلنت تعبیه می‌شود. این روش باعث می‌شود که بیماران با بی دندانی کامل قابلیت خوردن غذاهای سخت و نرم را به دست آورده و لبخندی زیبا و جذاب داشته باشند.

مقالات مرتبط با پروتز ثابت ایمپلنت

بهداشت پروتز ایمپلنت را چگونه رعایت کنیم؟

مراقبت از پروتزهای مصنوعی بر پایه ایمپلنت های دندانی کمی پیچیده تر از مراقبت از دندان های طبیعی است. بیماران باید از ترکیب مناسب ابزار و تکنیک های دندانپزشکی استفاده کنند تا دندان های مصنوعی خود را عاری از پلاک نگه دارند و از التهاب جلوگیری کنند. توجه به مراقبت مناسب از دهان و آگاهی از علائم مشکلات دندانی ضروری است.در این مقاله می خواهیم به شما کمک کنیم تا یاد بگیرید از ایمپلنت ها و پروتزهای دندانی جدید خود نهایت استفاده را ببرید.
10 مهر ماه 1403/توسط دکتر سهیل جنتی عطائی

چرا گاهی روکش ایمپلنت دندانی از آن جدا می شود؟

میزان موفقیت درمان کاشت ایمپلنت دندانی بسیار بالا است. گرچه، عوارض چندانی ندارد، اما یکی از عوارضی که ممکن است ایجاد شوند، شل شدن روکش مصنوعی قرار گرفته در بالای اباتمنت است.رسیدگی به مسائل دندانی، مانند شل شدن روکش ایمپلنت دندانی، اغلب می تواند هشدار دهنده باشد. این مقاله یک راهنمای سیستماتیک برای کمک به مدیریت مؤثر روکش های ایمپلنت های دندانی و نحوه دریافت بهترین مراقبت از دندانپزشک ارائه می دهد.
3 مهر ماه 1403/توسط دکتر سهیل جنتی عطائی

آیا همه افراد کاندید دریافت ایمپلنت های دندانی هستند؟

ایمپلنت های دندانی به یکی از محبوب ترین روش ها برای جایگزینی دندان های از دست رفته تبدیل شده اند. آنها ماندگاری طولانی مدت دارند، ظاهر و احساسی شبیه به دندان های طبیعی دارند و با مراقبت مناسب می توانند تا آخر عمر دوام بیاورند. با این حال، همه افراد کاندید مناسبی برای دریافت ایمپلنت های دندانی نیستند. در این مقاله برای شما توضیح خواهیم داد که چه کسی کاندید مناسبی برای ایمپلنت های دندانی است و چه کسی باید از دریافت آنها اجتناب کند. اگر به فکر انجام این فرایند درمانی هستید، به خواندن این مطلب ادامه دهید!
22 شهریور ماه 1403/توسط دکتر سهیل جنتی عطائی

درباره مراقبت های بعد از ایمپلنت های دندانی!

ایمپلنت های دندانی تا زمانی که به درستی از آنها مراقبت شود، می توانند به اندازه دندان های طبیعی دوام بیاورند. آنها به گونه ای طراحی شده اند که یک راه حل دائمی باشند و اگر شما به خوبی از آنها مراقبت کنید می توانند تا پایان عمر انسان عمر کنند. ماندگاری آنها صرفاً به نگهداری از دندان هایتان بستگی ندارد، بلکه به کل انتخاب های سبک زندگی نیز بستگی دارد.
20 شهریور ماه 1403/توسط دکتر سهیل جنتی عطائی

رژیم غذایی بعد از دریافت ایمپلنت های دندانی

ایمپلنت های دندانی این امکان را برای شما فراهم می کنند که عملاً هر غذا و نوشیدنی که می خواهید را بخورید، و پس از اینکه ایمپلنت ها به طور کامل با استخوان ادغام شدند، به غذای عادی برمی‌گردید.با این حال، شما نمی توانید بلافاصله پس از جراحی این کار را انجام دهید. مانند هر فرایند دیگری، باید انتظار یک دوره نقاهت را داشته باشید. پس از کاشت ایمپلنت های دندانی درون فک، آن ناحیه باید بهبود یابد.
10 مرداد ماه 1403/توسط دکتر سهیل جنتی عطائی

برداشتن ایمپلنت دندان ناموفق: چه انتظاری باید داشت؟

گرچه میزان موفقیت ایمپلنت های دندانی حدود 95 درصد است، البته به این معنا نیست که شکست آن غیر ممکن است. در موارد نادر، ممکن است به دلیل عفونت، تروما، یا سایر شرایط ناگوار، شکست بخورند. اگر این اتفاق برای شما افتاد، مهم است که در اسرع وقت برای دریافت درمان به دندانپزشک خود مراجعه کنید. اگر یکی از ایمپلنت های شما دیگر آنطور که باید کار نمی کند، دندانپزشک یا جراح دهان ممکن است تشخیص دهد که برداشتن ایمپلنت ناموفق بهترین اقدام است.
25 خرداد ماه 1403/توسط دکتر سهیل جنتی عطائی

طول عمر ایمپلنت های دندانی چقدر است؟

ایمپلنت دندانی ساختاری است که می تواند به جایگزینی دندان از دست رفته کمک کند.ایمپلنت دندانی به گونه ای طراحی شده است که به عنوان یک عضو ثابت داخل دهان شما باشد. در واقع، مطالعات بیش از 95 درصد میزان موفقیت ایمپلنت های دندانی را در یک دوره 10 ساله گزارش کرده اند.با این حال، ممکن است ایمپلنت دندانی در چند ماه یا چند سال پس از کاشت آن با شکست مواجه شود. عوامل متعددی می توانند در این امر نقش داشته باشند.
15 خرداد ماه 1403/توسط دکتر سهیل جنتی عطائی

کاشت فوری یا یک روزه ایمپلنت های دندانی

کاشت ایمپلنت های دندانی ممکن است چندین ماه و چندین عمل جراحی طول بکشد. با این حال، با ایمپلنت یک روزه، می توانید ایمپلنت ها و دندان های خود را در یک فرایند قرار دهید. این فناوری از همکاری بین متخصص پروتزهای دندانی ومتخصص جراحی دهان استفاده می کند.
30 اردیبهشت ماه 1403/توسط دکتر سهیل جنتی عطائی

آنچه باید درباره ایمپلنت های دندانی بدانید!

در حالی که گزینه های مختلفی برای جایگزینی دندان های طبیعی از دست رفته و بهبود سلامت دهان، لبخند و اعتماد به نفس شما وجود دارند، ایمپلنت دندان به راه حلی تبدیل شده است که محبوبیت آن فزاینده است. ایمپلنت دندان یک راه حل دائمی است و برای بیماران دندانپزشکی مزایای زیادی دارد.
11 دی ماه 1402/توسط دکتر سهیل جنتی عطائی

بهترین روش ها برای مراقبت از ایمپلنت های دندانی

بهترین روش ها برای مراقبت از ایمپلنت های دندانی چیست؟ از یک مسواک نرم استفاده کنید. از خوردن غذاهای سفت، داغ یا چسبناک خودداری کنید و ...
27 آبان ماه 1402/توسط دکتر سهیل جنتی عطائی

پروتزهای مصنوعی بر پایه ایمپلنت های دندانی

چه کسانی به پروتزهای بر پایه ایمپلنت های دندانی نیاز دارند؟ پروتزهای مصنوعی بر پایه ایمپلنت چه مزایا و معایبی دارند؟
18 شهریور ماه 1402/توسط دکتر سهیل جنتی عطائی

مراقبت از دست دندان های کامل متحرک

بهترین راه برای تمیز کردن پروتزهای مصنوعی دندانی کدام است؟ نکات مهم در نگهداری از پروتزهای دندانی که باید رعایت کرد چیست؟
29 مرداد ماه 1402/توسط دکتر سهیل جنتی عطائی

نمونه های درمانی مرتبط با پروتز ثابت ایمپلنت

روکش زیرکونیای لیرینگ برای ایمپلنت

طرح درمان روکش های زیرکونیای لیرینگ برای ایمپلنت ها و دندان نیش سمت راست در نظر گرفته شد و تعداد ۴ روکش بر روی ۳ پایه ی ایمپلنت و ۱ روکش بر روی پست و کور دندان نیش با رنگ انتخابی توسط بیمار در نظر گرفته و پس از قالبگیری و طی کردن پروسه ی لابراتواری در نهایت به ایشان تحویل داده شد و زیبایی و تکلم ایشان مورد بازیابی قرار گرفت

روکش زیرکونیا بر پایه ایمپلنت

طرح درمان پروتزهای ثابت به صورت روکش های زیرکونیا بر پایه ی ایمپلنت برای ایشان در نظر گرفته شد و پایه های ایمپلنت توسط جراح فک و صورت برای ایشان در مناطق مورد نظر جایگذاری شد.

ایمپلنت دندان لترال و روکش و لمینت

بیمار خانمی ۵۰ ساله که به دلیل پوسیدگی دندانی و مشکل در درمان های قبلی دندانپزشکی مراجعه کرده بودند. مشکل اصلی عنوان شده توسط بیمار زیبایی از دست رفته در دندان های قدامی بود.

پروتز ثابت فک بالا

برای ایشان تعداد ۸ عدد ایمپلنت در فک بالا در نظر گرفته شد .جراحی قرار دادن ایمپلنت ها در یک جلسه انجام شد.دو ماه جهت اتصال ایمپلنت ها به استخوان فرصت در نظر گرفته شد.پس از دو ماه ، قالبگیری جهت ساخت روکش های ایمپلنت انجام شد و بعد از طی مراحل لابراتواری پس از ۲ هفته روکش ها به بیمار تحویل داده شد.

نمونه درمانی شماره 1

× مشاوره واتس اپ