ترمیم های مستقیم

در ترمیم مستقیم تمامی مراحل مورد نیاز مربوط به ترمیم و ساخت در مطب دندانپزشک صورت می‌گیرد و از این روش با نام پر کردگی نیز یاد می‌کنند. در این روش موادی سازگار با دندان را روی حفره دندان که عاری از پوسیدگی و عفونت است، قرار می‌دهند که مواد گاها هم‌رنگ دندان یا غیرهم‌رنگ آن هستند. مواد کامپوزیتی هم‌رنگ دندان و مواد آمالگام غیرهم‌رنگ دندان هستند و ساختار دندان آسیب‌دیده را ترمیم می‌نمایند. همچنین روش باندینگ نیز در دسته روش مستقیم قرار دارد. ترمیم‌های مستقیم عبارتند از:

  • ترمیم دندان با آمالگام: آمالگام یک ترکیب تشکیل شده از ۵۰ درصد نقره، مس، قلع، روی و ۵۰ درصد جیوه است. این روش از استحکام بالایی برخوردار است.
  • ترمیم دندان با گلاس آینومر: برای ترمیم دندان از مخلوط پودر گلاس سیلیکات و اسید پلی اکریلیک برای ساخت یک ماده سخت که کرم رنگ است، استفاده می‌کنند. ترمیم دندان با گلاس آینومز به ‌دلیل داشتن ماده فلوراید، مانع از پوسیدگی دندان خواهد شد.
  • ترمیم دندان با کامپوزیت: این ماده از رزین‌های مخلوطی تهیه می‌گردد که از نظر رنگ با دندان‌های طبیعی مشابه است؛ اما این روش به نسبت آمالگام نقره گران قیمت‌تر بوده و طول عمر کمتری دارد. هر 5 تا 10 سال یک‌بار به ترمیم پروتز‌های کامپوزیتی دندان نیاز خواهد بود.

نمونه های درمانی مرتبط با ترمیم های مستقیم

روکش زیرکونیای لیرینگ برای ایمپلنت

طرح درمان روکش های زیرکونیای لیرینگ برای ایمپلنت ها و دندان نیش سمت راست در نظر گرفته شد و تعداد ۴ روکش بر روی ۳ پایه ی ایمپلنت و ۱ روکش بر روی پست و کور دندان نیش با رنگ انتخابی توسط بیمار در نظر گرفته و پس از قالبگیری و طی کردن پروسه ی لابراتواری در نهایت به ایشان تحویل داده شد و زیبایی و تکلم ایشان مورد بازیابی قرار گرفت

روکش زیرکونیا بر پایه ایمپلنت

طرح درمان پروتزهای ثابت به صورت روکش های زیرکونیا بر پایه ی ایمپلنت برای ایشان در نظر گرفته شد و پایه های ایمپلنت توسط جراح فک و صورت برای ایشان در مناطق مورد نظر جایگذاری شد.

ایمپلنت دندان لترال و روکش و لمینت

بیمار خانمی ۵۰ ساله که به دلیل پوسیدگی دندانی و مشکل در درمان های قبلی دندانپزشکی مراجعه کرده بودند. مشکل اصلی عنوان شده توسط بیمار زیبایی از دست رفته در دندان های قدامی بود.

پروتز ثابت فک بالا

برای ایشان تعداد ۸ عدد ایمپلنت در فک بالا در نظر گرفته شد .جراحی قرار دادن ایمپلنت ها در یک جلسه انجام شد.دو ماه جهت اتصال ایمپلنت ها به استخوان فرصت در نظر گرفته شد.پس از دو ماه ، قالبگیری جهت ساخت روکش های ایمپلنت انجام شد و بعد از طی مراحل لابراتواری پس از ۲ هفته روکش ها به بیمار تحویل داده شد.

نمونه درمانی شماره 1

× مشاوره واتس اپ