ترمیم های غیرمستقیم

در روش غیرمستقیم ترمیم دندان تمامی مواد مورد نیاز برای ترمیم خارج از دهان و در لابراتوارهای دندانپزشکی تهیه و سپس مورد استفاده قرار میگیرند که این روش شامل لمینت دندان، روکش دندان، بریج دندان، ایمپلنت، انله و اینله و… می‌شود. این روش هزینه بالایی را به همراه خواهد داشت که در کنار آن دندان‌های شما از نظر زیبایی و ثبات به نسبت روش مستقيم بهتر عمل می‌کند. در نهایت، ترمیم غیرمستقیم دندان یک روش مفید برای ترمیم دندان‌هایی است که به ‌دلیل تخریب شدید، نیاز به ترمیم بیشتری دارند.

  • ترمیم دندان با آنلی و اینلی: این روش درمانی معمولا برای دندان های عقبی پرکاربرد هستند. در پاره ای از موارد، دندانپزشک ترمیمی برای رفع پوسیدگی های دندانی و ترمیم ساختار دندان ترجیح میدهد به جای روکش، از این روش بهره بگیرد که روشی با دوام تر از روکش محسوب میشود.
  • ایمپلنت: از ایمپلنت به عنوان یک پایه استفاده می‌شود که به‌جای ریشه دندان عمل می‌کند. ایمپلنت توسط پیج در استخوان فک بیمار جای می‌گیرد و به کمک روکش که به عنوان تاج دندان است، فضای خالی دهان را پر می‌کند.
  • بریج: این روش نیز برای اصلاح لبخند و به منظور پوشش فضای خالی دندان از دست رفته بکار میرود. در بریج دندان، از دو دندان کناری به عنوان پایه استفاده شده و با استفاده از پروتز دندانی، فضای خالی بین انها پوشش داده میشود.

نمونه های درمانی مرتبط با ترمیم های غیرمستقیم

روکش زیرکونیای لیرینگ برای ایمپلنت

طرح درمان روکش های زیرکونیای لیرینگ برای ایمپلنت ها و دندان نیش سمت راست در نظر گرفته شد و تعداد ۴ روکش بر روی ۳ پایه ی ایمپلنت و ۱ روکش بر روی پست و کور دندان نیش با رنگ انتخابی توسط بیمار در نظر گرفته و پس از قالبگیری و طی کردن پروسه ی لابراتواری در نهایت به ایشان تحویل داده شد و زیبایی و تکلم ایشان مورد بازیابی قرار گرفت

روکش زیرکونیا بر پایه ایمپلنت

طرح درمان پروتزهای ثابت به صورت روکش های زیرکونیا بر پایه ی ایمپلنت برای ایشان در نظر گرفته شد و پایه های ایمپلنت توسط جراح فک و صورت برای ایشان در مناطق مورد نظر جایگذاری شد.

ایمپلنت دندان لترال و روکش و لمینت

بیمار خانمی ۵۰ ساله که به دلیل پوسیدگی دندانی و مشکل در درمان های قبلی دندانپزشکی مراجعه کرده بودند. مشکل اصلی عنوان شده توسط بیمار زیبایی از دست رفته در دندان های قدامی بود.

پروتز ثابت فک بالا

برای ایشان تعداد ۸ عدد ایمپلنت در فک بالا در نظر گرفته شد .جراحی قرار دادن ایمپلنت ها در یک جلسه انجام شد.دو ماه جهت اتصال ایمپلنت ها به استخوان فرصت در نظر گرفته شد.پس از دو ماه ، قالبگیری جهت ساخت روکش های ایمپلنت انجام شد و بعد از طی مراحل لابراتواری پس از ۲ هفته روکش ها به بیمار تحویل داده شد.

نمونه درمانی شماره 1

× مشاوره واتس اپ