ترمیم های دندانی

انواع روش‌های ترمیم دندان چیست؟ آیا ترمیم دندان با درد همراه است؟ چه زمانی بیمار نیازمند ترمیم دندان خواهد بود؟ مواد مناسب ترمیم دندان شامل چه مواردی هستند؟ امروزه باتوجه به نوع تغذیه و میزان رسیدگی افراد به دندان‌های خود، آسیب ‌دیدگی دندان در بین بسیاری از آن‌ها دیده می‌شود. برای درمان دندان‌های لب‌پر شده، شکسته، پوسیده و… راهکارهای ترمیم دندان بهترین راه ‌حل محسوب می‌شود. در این روش، ماده‌ای که به عنوان ترمیم‌کننده دندان استفاده می‌شود، از مواد مختلفی مانند رزین تولید می‌گردد. پس از ادغام مواد با دندان فرد، دندان کاملاً اصلاح شده و شکل طبیعی خود را بازمی‌گرداند.

ترمیم های مستقیم

در ترمیم مستقیم تمامی مراحل مورد نیاز مربوط به ترمیم و ساخت در مطب دندانپزشک صورت می‌گیرد و از این روش با نام پر کردگی نیز یاد می‌کنند. در این روش موادی سازگار با دندان را روی حفره دندان که عاری از پوسیدگی و عفونت است، قرار می‌دهند که مواد گاها هم‌رنگ دندان یا غیرهم‌رنگ آن هستند.

ترمیم های غیر مستقیم

در روش غیرمستقیم ترمیم دندان تمامی مواد مورد نیاز برای ترمیم خارج از دهان و در لابراتوارهای دندانپزشکی تهیه و سپس مورد استفاده قرار میگیرند که این روش شامل لمینت دندان، روکش دندان، بریج دندان، ایمپلنت، انله و اینله و… می‌شود.

ترمیم بایومیمتیک

در روش ترمیم بیومیتیک دندانپزشک تمام تلاش خود را به‌کار می‌گیرد تا دندان‌های بیمار به حالت اولیه خود بازگردند. در واقع تمام تلاش دندانپزشک بر پایه حفظ خواص و ساختار طبیعی دندان‌های بیمار است و به عنوان یک محافظ برای مینای دندان کارایی دارد.

ترمیم دندان با دو روش مستقیم و غیرمستقیم انجام می‌گیرد که هر کدام مزایا و معایب خود را دارند. در کنار این روش‌ها، روش بیومیتیک از روش‌های پرطرفدار محسوب می‌شود که بیماران ترجیج می‌دهند تا برای افزایش کیفیت روند درمان خود این روش را انتخاب کنند. این شیوه درمانی هزینه بالایی به ‌دنبال خواهد داشت. در واقع همه افراد قابلیت استفاده از این روش را ندارند؛ اما از آن با عنوان بهترین روش‌ ترمیم دندان یاد می‌کنند که می‌توانید در مدت زمان طولانی از آن بهره‌مند شوید.

مقالات آموزشی ترمیم دندانی

× مشاوره واتس اپ